Γνώμες Ασθενών

Β.Μ (Κεφαλλονιά)
Δισκοκήλη ΑΜΣΣ

Το ένα μου χέρι είχε παραλύσει και ήμουν στο κρεβάτι με έντονους πόνους λόγω της δισκοκήλης. Μου είχαν δώσει κάποια φαρμακευτική αγωγή, η οποία δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, αντιθέτως μάλιστα με χειροτέρεψε. Μετά το χειρουργείο που μου έκανε ο κ. Καραμανάκος δεν αισθάνομαι πια πόνους και μπορώ να κουνήσω το χέρι μου πάλι.

Σ.Ι (Αίγιο)
Δισκοκήλη ΟΜΣΣ

Πριν το χειρουργείο είχα αφόρητους πόνους σε σημείο που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Λόγω της δισκοκήλης με πονούσε πολύ ο γοφός μου και δεν μπορούσα να λυγίσω το πόδι μου. Μετά το χειρουργείο έχω επανέλθει κανονικά και δεν έχω καθόλου πόνους χάρη στον κ. Καραμανάκο.

Κ.Ο (Αθήνα)
Οσφυϊκή Στένωση

Πριν το χειρουργείο ένιωθα ότι δεν υπάρχω και δεν ζω, διότι δεν μπορούσα να περπατήσω φυσιολογικά. Είχε πρηστεί το πόδι μου όλο και είχα τρομερούς πόνους. Με τα ΄΄μαγικά χέρια΄΄ του ιατρού μπορώ και περπατάω καλά.

Α.Ο (Κεφαλλονιά)
Όγκος ΘΜΣΣ

Η κόρη μου υπέφερε από πόνους στη μέση, την σπονδυλική στήλη, και επίσης είχε μούδιασμα στα πόδια της. Μας είπαν να κάνουμε φυσικοθεραπείες, οι οποίες δυστυχώς την χειροτέρεψαν. Όταν επισκεφθήκαμε τον κ. Καραμανάκο ανακαλύψαμε ότι έχει όγκο στην σπονδυλική στήλη και έπρεπε να χειρουργηθεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον ιατρό, διότι το παιδί μου είναι πολύ καλά πια και ζει φυσιολογικά.

Χ.Β (Αθήνα)
Μετατραυματική δισκοκήλη ΟΜΣΣ

Μια πτώση από ύψους 4 μέτρων στον κήπο του σπιτιού μου, ήταν η αιτία να έχω πολλούς σπασμένους σπονδύλους, και φρικτούς πόνους στο δεξί μου πόδι. Μετά το χειρουργείο που μου έκανε ο κ. Καραμανάκος, αφαιρώντας μου την δισκοκήλη, είμαι πολύ καλά.

Σ. Δ (Ζάκυνθος)
Νευρίνωμα ΟΜΣΣ

Είχα μια κύστη στην σπονδυλική στήλη, η οποία μου πίεζε κάποιο νεύρο. Είχα αφόρητους πόνους και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Πολλές φορές δεν μπορούσα να σηκωθώ καν από το κρεβάτι, ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μετά το χειρουργείο κυριολεκτικά ''ξαναγεννήθηκα''. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν έχω καμία ενόχληση χάρη στον ιατρό μου τον κ. Καραμανάκο. Κινούμαι πια άνετα και χωρίς πόνους.

 

Μ.Σ (Αθήνα)
Δισκοκήλη ΟΜΣΣ

Πριν το χειρουργείο είχα πόνους και δεν μπορούσα να κουνήσω το πόδι μου λόγω της δισκοκήλης και εάν δεν το προλάβαινα θα το έχανα. Μετά ανέκτησα την κινητικότητα και την λειτουργικότητα του πλήρως χάρη στον κ. Καραμανάκο.

Ν.Σ (Πάτρα)
Αυχενική Σπονδύλωση

Πριν χειρουργηθώ το χέρι μου ήταν σε χάλια κατάσταση, δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε ένα ποτήρι νερό. Ζούσα ένα δράμα εγώ και η οικογένειά μου που προσπαθούσε να με βοηθήσει. Μετά το χειρουργείο επανήλθα σε φυσιολογική κατάσταση, η ποιότητα της ζωής μου είναι τέλεια, μπορώ να πάρω αγκαλιά τα εγγόνια μου και με λίγα λόγια οι συγγενείς μου το θεώρησαν ''ένα θαύμα'' που δεν πονάω πια.