Θεοχαράκης Στυλιανός MD, MSc - Ορθοπαιδικός

Ο Κος Στυλιανός Θεοχαράκης είναι πτυχιούχος (2003) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Πειραιώς (2008) και υποψήφιος διδάκτορας (Τομέας Μορολειτουργικός, Εργαστήριο Πειραματικής Φαρμακολογίας, 2010) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ειδικεύτηκε (2008-2013) στην ΣΤ΄ Ορθοπαιδική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας, στη Νευροχειρουργική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας και στη Β΄ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Αγλαία Κυριακού. Κατά την ειδίκευσή του πραγματοποίησε  Fellowship σε κλινική αθλητικών κακώσεων, τραύματος και παθήσεων κάτω άκρου (2010) στο Rizzoli Orthopaedic Institute of Bologna (Prof. Marcacci), Clinical Fellowship σε κλινική τραύματος (2011) στο Τhe Leeds Teaching Hospitals University of Leeds (Prof. Giannoudis) και Fellowship σπονδυλικής στήλης και ορθοπαιδικού τραύματος (2012) στο Τhe Leeds Teaching Hospitals University of Leeds (Prof. Dickson & Prof. Giannoudis) με υποτροφία από το Yorkshire Children’s Spine Foundation.

Τον Οκτώβριο  του 2013 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματιολογίας και εργάζεται ως Ορθοπαιδικός στον Ιδιωτικό Τομέα.